lunes, 18 de enero de 2010

Cap a una idea de futurInteresant documental el que vaig veure el passat dissabte 16 de Gener de 2010 cap les 23:00 de nit. L'educació alternativa com "alternativa" real de canvi i cooperació. Us deixo un petit detall del documental, però si voleu veure la resta aneu a a la pàgina de gran angular i buscar el documental "un preescolar alternatiu".
Anem fent canvis per creure amb nosaltres mateixos.
Us deixo el següent escrit de les realitzadores:

"Quan vam acabar el documental PARIR, que parlava sobre el dret de les dones a ser protagonistes del seu propi part, vam decidir que la següent peça s’endinsaria en els pares i mares que volen ser protagonistes directes de l’educació dels seus fills en edat preescolar.

Per això, ens vam posar en contacte amb la Xarxa d’Educació Lliure (XELL) i amb diferents associacions d’educadors i de pares que han creat projectes de criança compartida i d’educació lliure a Catalunya per a nens de 2 a 6 anys. En concret, vam gravar l’associació de pares El Tatanet i l’escola La Caseta, a Barcelona, per mostrar com funcionen aquests centres.

Amb el documental, hem volgut donar veu al corrent alternatiu de llars d’infants que existeix a Catalunya on pares i educadors s’impliquen conjuntament en l’educació que els fills reben a preescolar".


Contacte autores: granangular.cat@rtve.es

Un documental de Dúnia Ramiro i Agnès Bibiloni
Imatge: Ilde Urban i Marc Forch
So: Manel Andreu i Xavier Pedro
Muntatge: Xavier Solé
Sonorització: David Beltran

No hay comentarios:

Publicar un comentario